Παρασκευή, 4 Απριλίου 2008

Τι το θες το iphone?

Όταν πρωτοσκέφτηκα να φτιάξω αυτό το blog, φοβήθηκα ότι θα γίνω μονότονη μιλώντας συνέχεια για τους γιους μου, την δουλειά και το καράτε…
Ευτυχώς όμως συνέβη κάτι που βοήθησε να αλλάξω θεματολογία. Αφού ζήλεψα ένα συνάδελφο που εμφανίστηκε εδώ μία μέρα με ένα ακριβοθώρητο iphone (το απόλυτο gadget) για όλους τους συναδέλφους εδώ, μπήκα στο ebay , (βολεύει και η ισοτιμία του δολαρίου) και με συνοπτικές διαδικασίες αγόρασα ένα.
Με ενημέρωσε ο καλός κύριος που μου το πούλησε ότι το έστειλε, μπήκα στο USPS track and confırm και είδα ότι έφτασε στην Ελλάδα στις 27/3/2008! Το ίδιο ζοφερό βράδυ έλαβα ένα e-mail από το ebay loss prevention department, που έλεγε ότι ο τύπος που μου το πούλησε για λόγους που δεν μπορούν να μπουν έχει μπει σε black lıst έχουν βγάλει όλα του τα προιόντα και άλλα δυσοίωνα… Με ζώνουν τα φίδια και αναρωτιέμαι εάν τελικά στο ταχυδρομείο θα βρω ένα κουτί καραμέλες… ή καμία ευχητήρια κάρτα του στυλ so long sucker!
Με τρεμάμενα πόδια έφτασα στο ταχυδρομείο την Τρίτη το πρωϊ να δω τι ήρθε. Παίρνω το πακετάκι το ανοίγω και ω του θαύματος! Ένα γυαλιστερό, ολοκαίνουριο iphone με το κουτάκι του και τα εξαρτήματα του, υπέροχο!!!
Ξεκινάω αμέσως την εξερεύνηση του απολύτου gadget, να δω όλα τα εκπληκτικά πράγματα που κάνει, και μαζί με εμένα, όλοι οι γνωστοί και φίλοι που είδαν το καινούριο αυτό εξωτικό προϊόν!
Όλα αυτά μέχρι την χθεσινή αποφράδα ημέρα που η οθόνη πέθανε… Για όποιον δεν ξέρει τι είναι το iphone, είναι ένα τηλέφωνο που δεν έχει κανένα κουμπί και όλες οι λειτουργίες γίνονται με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης. Φαντάσου λοιπόν ήττα όταν η οθόνη είναι εντελώς νεκρή και δεν ανταποκρίνεται όχι σε άγγιγμα αλλά ούτε σε κλωτσιά (δεν την κλώτσησα, αλλά βρέθηκα δευτερόλεπτα μακριά από αυτό!!). Μπήκα στο σχετικό site, έκανα όλα τα απαραίτητα, τίποτα. Τσακώθηκα με τον άντρα μου που με ρωτούσε όλο ενδιαφέρον ο κακομοίρης (και μιας και έβλεπε πόσο είχα στεναχωρηθεί) αν υπάρχει πρόοδος (ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ!!) το οποίο είναι ιδιαίτερα κουραστικό ΕΙΔΙΚΑ εάν δεν υπάρχει καμία πρόοδος!!
Τελικά εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια και αποφάσισα ότι δεν γίνεται να είσαι και μαμά και εργαζόμενη και νοικοκυρά και γκατζετάκιας!!!!
Τι το θες το iphone?? E???

Δεν υπάρχουν σχόλια: